Anlägga Husgrund i Stockholm

Om du ska bygga en ny fastighet eller ett nytt hus måste du alltid börja med att anlägga en husgrund. Vi är experter på alla typer av anläggningar och ser till att grunden är stabil och pålitlig. Vi är en certifierad byggfirma som alltid garanterar ett fackmannamässigt arbete. Dessutom har vi kunskap om flera olika tekniker. Vi erbjuder fri offert.

Bygga Husgrund

Att anlägga en husgrund på mark är väldigt mångsidigt & det passar för alla typer av fastigheter.

Gjutning av Betongplatta

Vi har den rätta fingertoppskänslan för att just ditt projekt ska bli lyckat.

Lägga Grund

Vi arbetar med certifierade och behöriga hantverkare för grundläggning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Anläggning & Grundläggning i Stockholm Behovet av att anlägga en platta ser väldigt olika ut för våra kunder. Därför har vi full fokus på varje enskilt projekt.

  Vi tittar på markens förutsättningar

  När vi ska anlägga en husgrund kommer vi alltid ut för att se vad marken har för förutsättningar. Vi måste också få oss en bild av vilken typ av hus du vill bygga. Baserat på detta kan vi lägga upp en plan för hur vi ska gå vidare. Då har du också möjlighet att ställa alla frågor du kan tänkas ha. Vi värdesätter ett nära samarbete med våra kunder.

  Vi hjälper dig välja rätt typ av husgrund

  Några av de vanligaste husgrunderna är krypgrund och betongplattor. Alla har sina för- och nackdelar. Vissa är också mer kostnadseffektiva än andra. Vi kan berätta mer om vilken husgrund som passar ditt bygge och hur du ska tänka. Vi hittar en lösning som alla parter känner sig nöjda med.

  Hör av dig för en första offert

  Om du vill veta mer om vad vi har gjort tidigare eller få ett första prisförslag är det bara att höra av dig. Vi är en välrenommerad och konkurrenskraftig firma som alltid vill ge våra kunder bästa pris. Du hittar oss i en stor del av Stockholm inklusive område som Järfälla, Lidingö, Värmdö, Södermalm. Östermalm. Stenhamra, Bro och Enköping.

  En firma med stor erfarenhet

  Vår firma har varit med länge i branschen och har anlagt grunder för allt från små sommarstugor till stora industrilokaler. Vi är vana att lösa olika utmaningar och behandlar varje förfrågan med samma entusiasm. Vårt mål är att vara ditt självklara val varje gång det är dags att anlägga en husgrund i Stockholm.

  Ett komplett team av duktiga medarbetare

  Vi vore ingenting utan vårt duktiga team av hantverkare. De har utbildning och den kompetens som krävs för att kunna göra ett bra arbete. Vi är väldigt noga med säkerheten och ser till att våra anställda vistas i en trygg miljö. Det gäller även andra förbipasserande i området. Vill du veta mer om oss eller boka in ett första möte är det bara att ta kontakt. Vi ser fram emot att höra från dig.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 505
   Mail: offert@gjuta-platta.se

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna som rör gjutning av bottenplattor.

   Krävs det bygglov för att gjuta en betonggrund?

   Det beror på. Vår rekommendation är att det är säkrast att du utgår från att bygglov krävs. Mindre byggen som exempelvis attefallshus kräver inte bygglov. Kontrollera vad som gäller hos byggnadsnämnden i din kommun, innan du går för långt i planeringen.

   Kan jag få ROT-avdrag för att gjuta en betongplatta?

   Du kan få rotavdrag för gjutning av betongplatta om det är så att den gjuts som grund till en om- eller tillbyggnad till ett befintligt bostadshus. Om det är den typ av betongplatta du vill gjuta bör du kontakta Skatteverket under planeringsprocessen för att säkerställa att du har rotavdrag kvar.

   Kostar det extra att gjuta betongplatta på vintern?

   Ja, det blir i regel något dyrare om du väljer att gjuta en betongplatta på vintern. Betongfabriker tar vanligtvis mer betalt för betong anpassad för vinterbruk på grund av vissa anpassningar som måste göras i materialet för att det ska fungera optimalt i minusgrader. Utöver det används tekniker som snabbhärdning med mera vilket höjer slutkostnaden.

   Finns det olika typer av betonggrunder?

   Ja det gör det och de olika typerna har alla sina för- respektive nackdelar. Den solida betongplattan är det vanligaste alternativet som också ger de bästa förutsättningarna för en livskraftig byggnad. Enklare, billigare och snabbare alternativ är betongkantbalkar och prefabricerade betongplintar. Vi hjälper dig gärna med att reda ut vilket alternativ som fungerar bäst för ditt projekt.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade firman för att gjuta en betongplatta till vår bostadsrättsförening i Nacka. Stabilt företag, flexibla och deras projektledare var alltid tillgänglig. Vi är helnöjda med slutresultatet. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem BRF, Nacka

   Vi behövde gjuta en ny husgrund som förberedelse till vårt nya ute-garage till villan i Trångsund. Trevligt bemötande, kom i tid, väl utfört arbete och priset följde överenskommelse. Rekommenderar!

   Husägare, Trångsund

   Vi behövde bygga en ny sten- & stödmur till vår trädgård i Solberga. Otroligt bra service och professionella! De lämnade ett bra arbete efter sig och städade efter sig. Vi rekommenderar!

   Jason E, Solberga

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Gjuten Betongplatta. Solna

   Nygjuten betongplatta & husgrund till fastighetsägare i Solna, Stockholm.

   Dränering Villa. Sundbyberg

   Husdränering med dräneringsplattor till villaägare i Sundbyberg, Stockholm.

   Trottoar Vägarbete. Östermalm

   Vägarbete & ny trottoar bestående av granit & kanitsten på Lidingövägen, Östermalm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 505
    Mail: offert@gjuta-platta.se

    Offert? Klicka här