Grundläggare i Stockholm

Söker ni en grundläggare i Stockholm? Vi hjälper er  med markberedning, bergspräckning, armering, formning, gjutning, rörinstallationer, isolering, bortforsling  massor/ schaktning m.m

Grundläggning

Vi anlägger alla typer av grunder till garage/carport/förråd, tillbyggnad, utbyggnad, hus, villa & industri.

Gjuta Betongplatta

Vi har den rätta fingertoppskänslan för att just ditt projekt ska bli lyckat.

Markberedning

Vi utför schaktning och bergspräckning vid markberedning. Kontakta oss idag.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Lägga Grund i Stockholm Har du några frågor eller funderingar kan du när som helst kontakta oss för en fri offert

  Tjänster:

  • Bostadsområden: Har anlagt grunder för hundratals privatbostäder, inklusive enfamiljshus och flerbostadshus. Vi lägger även grunder för garage, carports & förråd.
  • Kommersiella byggnader: Har genomfört grundläggning för kontorsbyggnader, köpcentrum och andra kommersiella fastigheter.
  • Industriella projekt: Erfarenhet av att hantera stora industriella grundläggningar, inklusive fabriker och lagerbyggnader.

  Grundläggning i Stockholm

  Vårt företag har expertis och resurser som krävs för att hantera alla typer av grundläggningsprojekt, från enkla bostadsgrunder till komplexa industriella anläggningar.

  Specialiserade lösningar inom Husgrunder

  Vi hanterar projekt som kräver speciella lösningar, såsom grundläggning på instabila markförhållanden, källargrunder eller grundläggning för byggnader med hög belastning.

  Husgrunder vid Tillbyggnad & Utbyggnad

  Ska ni bygga ut huset? Låt oss hjälpa er med grundläggningen. Vi sköter alla alla arbetsmoment ink markberedning, bergspräckning, armering, installation av rör, bortforsling aav material m.fl.

  Grunder för Garage, Carports & Förråd

  Vi har lång erfarenhet att  hjälpa kunder med anläggning av grunder för garage. Vi erbjuder kompletta lösningar som garanterar en stabil och hållbar grund för ditt garage, oavsett om det är fristående eller en tillbyggnad till befintlig byggnad.

  Markundersökningar & Planering:

  Utför markundersökningar för att bedöma jordens bärighet och identifiera potentiella problem som behöver åtgärdas innan byggstart. Planerar och designar grundläggningslösningar som är anpassade efter projektets specifika behov och markförhållanden

  Projektledning:

  Hanterar hela grundläggningsprocessen från start till slut, inklusive tidsplanering, budgetering och samordning med andra entreprenörer och underleverantörer. Säkerställer att alla arbeten följer byggnormer och kvalitetsstandarder.

  Schaktning och Förberedelse:

  Utför grävning och schaktning för att förbereda marken för grundläggning.Hanterar avlägsnande av schaktmassor och förbereder underlaget för betonggjutning.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 505
   Mail: offert@gjuta-platta.se

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna som rör gjutning av bottenplattor.

   Krävs det bygglov för att gjuta en betonggrund?

   Det beror på. Vår rekommendation är att det är säkrast att du utgår från att bygglov krävs. Mindre byggen som exempelvis attefallshus kräver inte bygglov. Kontrollera vad som gäller hos byggnadsnämnden i din kommun, innan du går för långt i planeringen.

   Kan jag få ROT-avdrag för att gjuta en betongplatta?

   Du kan få rotavdrag för gjutning av betongplatta om det är så att den gjuts som grund till en om- eller tillbyggnad till ett befintligt bostadshus. Om det är den typ av betongplatta du vill gjuta bör du kontakta Skatteverket under planeringsprocessen för att säkerställa att du har rotavdrag kvar.

   Kostar det extra att gjuta betongplatta på vintern?

   Ja, det blir i regel något dyrare om du väljer att gjuta en betongplatta på vintern. Betongfabriker tar vanligtvis mer betalt för betong anpassad för vinterbruk på grund av vissa anpassningar som måste göras i materialet för att det ska fungera optimalt i minusgrader. Utöver det används tekniker som snabbhärdning med mera vilket höjer slutkostnaden.

   Finns det olika typer av betonggrunder?

   Ja det gör det och de olika typerna har alla sina för- respektive nackdelar. Den solida betongplattan är det vanligaste alternativet som också ger de bästa förutsättningarna för en livskraftig byggnad. Enklare, billigare och snabbare alternativ är betongkantbalkar och prefabricerade betongplintar. Vi hjälper dig gärna med att reda ut vilket alternativ som fungerar bäst för ditt projekt.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade firman för att gjuta en betongplatta till vår bostadsrättsförening i Nacka. Stabilt företag, flexibla och deras projektledare var alltid tillgänglig. Vi är helnöjda med slutresultatet. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem BRF, Nacka

   Vi behövde gjuta en ny husgrund som förberedelse till vårt nya ute-garage till villan i Trångsund. Trevligt bemötande, kom i tid, väl utfört arbete och priset följde överenskommelse. Rekommenderar!

   Husägare, Trångsund

   Vi behövde bygga en ny sten- & stödmur till vår trädgård i Solberga. Otroligt bra service och professionella! De lämnade ett bra arbete efter sig och städade efter sig. Vi rekommenderar!

   Jason E, Solberga

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Gjuten Betongplatta. Solna

   Nygjuten betongplatta & husgrund till fastighetsägare i Solna, Stockholm.

   Dränering Villa. Sundbyberg

   Husdränering med dräneringsplattor till villaägare i Sundbyberg, Stockholm.

   Trottoar Vägarbete. Östermalm

   Vägarbete & ny trottoar bestående av granit & kanitsten på Lidingövägen, Östermalm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 505
    Mail: offert@gjuta-platta.se

    Offert? Klicka här