Gjuta Grund i Stockholm

Står du inför ett projekt där du ska bygga en fastighet från grunden? Behöver du en pålitlig och trygg grundentreprenör som säkerställer att nybyggnationen får en stabil grund att stå på? Då har du hittat rätt. Vi är ett betongföretag med stor expertis när det gäller att leverera kundanpassade och hållfasta betonggrunder av hög kvalitet. allt inom tjänster i hela Stockholmsområdet.

Experter inom Husgrunder

När du anlitar oss inleder du ett samarbete med ett företag som är experter inom husgrunder.

Gjuta Betonggrunder

Vi gjuter den åt dig, snabbt, kostnadseffektivt och naturligtvis utifrån högt ställda kvalitetskrav.

Skräddarsydd Grundgjutning

Vi erbjuder er skräddarsydda & kostnadseffektiva lösningar som levererar ett resultat du garanterat kommer att bli nöjd med.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Vi Gjuter din Grund i Stockholm Vårt verksamhetsområde är Stor-Stockholm och vi har hittills gjutit grunder i orter som bland andra Sollentuna, Solna, Sundbyberg och Lidingö.

  Ska du bygga en fastighet i Stockholm? I så fall behöver ni en betonggrund

   Oavsett om du ska bygga ett uterum i trädgården, en lagerlokal, ett garage eller en villa är betonggrunden avgörande för hur slutresultatet blir. Det är viktigt att grunden anpassas för markens förutsättningar och svenskt klimat. Med vårt yrkeskunnande vet vi vad som krävs för att gjuta en grund som håller. Bristande hantverksrutin leder lätt till grunder som spricker på grund av vattenskador eller liknande. Vi garanterar ett hållbart resultat.

  Kontakta oss idag för en fri offert

   Vid förfrågan ger vi dig gärna referenser från tidigare kunder. Om du befinner dig någonstans i Stockholmstrakten och behöver grund är du välkommen att höra av dig du också.

  Vi gjuter grunden till ditt byggprojekt

  Betonggrund är en stabil grund till de flesta typer av byggnadskonstruktioner: 

  • Uterum – Du får ett stabilt och hållbart uterum om du bygger det på en betonggrund. Vi gjuter den åt dig, snabbt, kostnadseffektivt och naturligtvis utifrån högt ställda kvalitetskrav.
  • Attefallshus – Attefallshus får i regel uppföras utan bygglov även med betonggrund. Ge den extra ytan ett säkert fundament med en betonggrund.
  • Villor – I hus utan källare gjuter vi en solid bottenplatta, vi kan också gjuta en källare som grund för huset. Kontakta oss för ett kostnadsförslag.
  • Lägenhetshus – Att bygga ett lägenhetshus är ett relativt stort uppdrag. Vi klarar det också.
  • Garage – Oavsett om det ska fungera som bilförvaring, verkstad eller hobbyrum gjuter vi betongplattan som garaget ska stå på.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 505
   Mail: offert@gjuta-platta.se

   Mångåriga erfarenheter av betongarbete

    Våra grundläggare är utbildade och certifierade och har alla mångåriga erfarenheter av betongarbeten. Det är en förutsättning för att kunna leverera bra resultat. Varje byggprojekt är nämligen unikt och det krävs fingertoppskänsla för att kunna avgöra vilken typ av lösningar som fungerar bäst på respektive plats. Vädret, vilken karaktär marken har och många andra faktorer påverkar hur ett betongarbete ska genomföras på bästa sätt.

   Certifierat anläggningsföretag

    När du anlitar oss inleder du ett samarbete med ett företag som följer alla tillämpliga lagar och regler som gäller för byggarbetsplatser. För oss är säkerhet A och O, det handlar inte bara om att skapa en säker arbetsplats utan är också en förutsättning för att få ett fullgott resultat. Vår personal fortbildas löpande i de allra senaste teknikerna och materialen som en del i vårt kontinuerliga kvalitetshöjande arbete.

   Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag 

   Vilket byggprojekt du än har är det inget att skjuta på i onödan. Hör av dig till oss redan idag för att få en offert helt utan kostnad och krav på motprestation. Vi garanterar att vi kommer att ge dig ett konkurrenskraftigt pris och ett slutresultat du blir mer än nöjd med.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade firman för att gjuta en betongplatta till vår bostadsrättsförening i Nacka. Stabilt företag, flexibla och deras projektledare var alltid tillgänglig. Vi är helnöjda med slutresultatet. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem BRF, Nacka

   Vi behövde gjuta en ny husgrund som förberedelse till vårt nya ute-garage till villan i Trångsund. Trevligt bemötande, kom i tid, väl utfört arbete och priset följde överenskommelse. Rekommenderar!

   Husägare, Trångsund

   Vi behövde bygga en ny sten- & stödmur till vår trädgård i Solberga. Otroligt bra service och professionella! De lämnade ett bra arbete efter sig och städade efter sig. Vi rekommenderar!

   Jason E, Solberga

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna som rör gjutning av bottenplattor.

   Krävs det bygglov för att gjuta en betonggrund?

   Det beror på. Vår rekommendation är att det är säkrast att du utgår från att bygglov krävs. Mindre byggen som exempelvis attefallshus kräver inte bygglov. Kontrollera vad som gäller hos byggnadsnämnden i din kommun, innan du går för långt i planeringen.

   Kan jag få ROT-avdrag för att gjuta en betongplatta?

   Du kan få rotavdrag för gjutning av betongplatta om det är så att den gjuts som grund till en om- eller tillbyggnad till ett befintligt bostadshus. Om det är den typ av betongplatta du vill gjuta bör du kontakta Skatteverket under planeringsprocessen för att säkerställa att du har rotavdrag kvar.

   Kostar det extra att gjuta betongplatta på vintern?

   Ja, det blir i regel något dyrare om du väljer att gjuta en betongplatta på vintern. Betongfabriker tar vanligtvis mer betalt för betong anpassad för vinterbruk på grund av vissa anpassningar som måste göras i materialet för att det ska fungera optimalt i minusgrader. Utöver det används tekniker som snabbhärdning med mera vilket höjer slutkostnaden.

   Finns det olika typer av betonggrunder?

   Ja det gör det och de olika typerna har alla sina för- respektive nackdelar. Den solida betongplattan är det vanligaste alternativet som också ger de bästa förutsättningarna för en livskraftig byggnad. Enklare, billigare och snabbare alternativ är betongkantbalkar och prefabricerade betongplintar. Vi hjälper dig gärna med att reda ut vilket alternativ som fungerar bäst för ditt projekt.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Gjuten Betongplatta. Solna

   Nygjuten betongplatta & husgrund till fastighetsägare i Solna, Stockholm.

   Dränering Villa. Sundbyberg

   Husdränering med dräneringsplattor till villaägare i Sundbyberg, Stockholm.

   Trottoar Vägarbete. Östermalm

   Vägarbete & ny trottoar bestående av granit & kanitsten på Lidingövägen, Östermalm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 505
    Mail: offert@gjuta-platta.se

    Offert? Klicka här