Bygga Platta på Mark i Stockholm

Planerar du ett projekt där du vill bygga platta på mark? Vi är en välrenommerad och trygg hantverkare som garanterar dig ett fackmannamässigt arbete. Vi gör upp en plan för just ditt arbete och har en nära dialog med kunden hela vägen. Du ska alltid känna att du är i trygga händer. Kontakta oss för en gratis offert.

Anlägga Husgrund

Om du ska bygga en ny fastighet eller ett nytt hus måste du alltid börja med att anlägga en husgrund.

Gjutning av Betongplatta

Söker du en pålitlig och noggrann firma med skickliga medarbetare har du kommit helt rätt.

Grundläggning

Med vår hjälp kan du lita på att det blir fackmannamässigt utfört.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga Platta på Mark i Stockholm? Har du några frågor eller funderingar kan du när som helst kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

  Bygga platta på mark är ett vanligt markarbete

  Att lägga platta på mark är otroligt vanligt idag och vi hjälper såväl privatpersoner som företag. Du får en stabil grund vilket är A och O för fortsatta byggen. Självfallet har vi full koll på alla regelverk och ser till att grunden lever upp till alla krav. Vi avslutar alltid med en besiktning innan vi lämnar projektet.

  Passar för alla typer av byggnader

  Platta på mark är väldigt mångsidigt och det passar för alla typer av fastigheter. Du kan bygga allt från småhus till större fastigheter på denna typen av grund. Det går även att bygga industri eller jordbruk om du önskar. Vi lyssnar på dina behov och ser till att du blir nöjd med vårt markarbete.

  Kontakta oss idag för ett första kostnadsförslag

  Vi ger dig gärna referenser från några av våra tidigare kunder om du önskar. Du kan även be oss komma ut till marken så vi kan se vad det finns för förutsättningar. Efter en första konsultation kan vi ge dig en första offert. Den är absolut inte bindande utan du kan tänka över den i lugn och ro.

  Vi arbetar i hela Stockholm

  Oavsett vart du befinner dig i Stockholm är vi flexibla och kan hitta en lösning. Några av de lokalområden som vi är aktiva i är Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Lidingö, Innerstan: Vasastan, Östermalm, Kungsholmen, Gamla Stan, Södermalm till Söderort: Nacka, Värmdö, Saltsjö-Boo, Gustavsberg, Älvsjö, Älta, Tyresö, Enskede, Mälarhöjden, Hägersten, Huddinge, Haninge och Trångsund.

  Lång erfarenhet av platta på mark

  Våra medarbetare har väldigt lång erfarenhet av platta på mark och ser till att alla bitar faller på plats. Om marken skulle ha begränsad bärighet så löser vi det med pålar. Vi har den rätta fingertoppskänslan för att just ditt projekt ska bli lyckat.

  Vi arbetar med certifierade och behöriga hantverkare

  Vi är ett sammansvetsat gäng med bred kompetens och rätt behörighet. Våra medarbetare har ett säkerhetstänk i allt de gör vilket är A ett måste i denna branschen. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har ytterligare frågor eller funderingar. Vi står alltid redo att besvara dem.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 505
   Mail: offert@gjuta-platta.se

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna som rör gjutning av bottenplattor.

   Krävs det bygglov för att gjuta en betonggrund?

   Det beror på. Vår rekommendation är att det är säkrast att du utgår från att bygglov krävs. Mindre byggen som exempelvis attefallshus kräver inte bygglov. Kontrollera vad som gäller hos byggnadsnämnden i din kommun, innan du går för långt i planeringen.

   Kan jag få ROT-avdrag för att gjuta en betongplatta?

   Du kan få rotavdrag för gjutning av betongplatta om det är så att den gjuts som grund till en om- eller tillbyggnad till ett befintligt bostadshus. Om det är den typ av betongplatta du vill gjuta bör du kontakta Skatteverket under planeringsprocessen för att säkerställa att du har rotavdrag kvar.

   Kostar det extra att gjuta betongplatta på vintern?

   Ja, det blir i regel något dyrare om du väljer att gjuta en betongplatta på vintern. Betongfabriker tar vanligtvis mer betalt för betong anpassad för vinterbruk på grund av vissa anpassningar som måste göras i materialet för att det ska fungera optimalt i minusgrader. Utöver det används tekniker som snabbhärdning med mera vilket höjer slutkostnaden.

   Finns det olika typer av betonggrunder?

   Ja det gör det och de olika typerna har alla sina för- respektive nackdelar. Den solida betongplattan är det vanligaste alternativet som också ger de bästa förutsättningarna för en livskraftig byggnad. Enklare, billigare och snabbare alternativ är betongkantbalkar och prefabricerade betongplintar. Vi hjälper dig gärna med att reda ut vilket alternativ som fungerar bäst för ditt projekt.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade firman för att gjuta en betongplatta till vår bostadsrättsförening i Nacka. Stabilt företag, flexibla och deras projektledare var alltid tillgänglig. Vi är helnöjda med slutresultatet. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem BRF, Nacka

   Vi behövde gjuta en ny husgrund som förberedelse till vårt nya ute-garage till villan i Trångsund. Trevligt bemötande, kom i tid, väl utfört arbete och priset följde överenskommelse. Rekommenderar!

   Husägare, Trångsund

   Vi behövde bygga en ny sten- & stödmur till vår trädgård i Solberga. Otroligt bra service och professionella! De lämnade ett bra arbete efter sig och städade efter sig. Vi rekommenderar!

   Jason E, Solberga

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Gjuten Betongplatta. Solna

   Nygjuten betongplatta & husgrund till fastighetsägare i Solna, Stockholm.

   Dränering Villa. Sundbyberg

   Husdränering med dräneringsplattor till villaägare i Sundbyberg, Stockholm.

   Trottoar Vägarbete. Östermalm

   Vägarbete & ny trottoar bestående av granit & kanitsten på Lidingövägen, Östermalm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 505
    Mail: offert@gjuta-platta.se

    Offert? Klicka här